Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Bangkok Thailanda 2021

Vacanta in Bangkok Thailanda 2021

Thailanda este cea mai populara destinatie turistica din Asia de sud-est; Invecinata cu Cambodgia la est, Golful Thailandei si Malaezia la sud, si cu Marea Andaman si Myanmar la vest. Thailanda s-a mai numit si Siam, care a fost denumirea oficiala a tarii pana in 1949. Aici puteti gasi aproape orice: plaje cu apa cristalina, jungla stufoasa, mancare delicioasa, bungalow-uri pe plaja la preturi atractive si unele dintre cele mai bune resorturi de lux de pe mapamond. In ciuda numarului mare de turisti, Thailanda reuseste sa isi pastreze identitate, cultura unica si oamenii aparent fara griji, re...

Citeste mai mult

Vacanta in Bangkok Thailanda 2021


Thailanda este cea mai populara destinatie turistica din Asia de sud-est; Invecinata cu Cambodgia la est, Golful Thailandei si Malaezia la sud, si cu Marea Andaman si Myanmar la vest. Thailanda s-a mai numit si Siam, care a fost denumirea oficiala a tarii pana in 1949. Aici puteti gasi aproape orice: plaje cu apa cristalina, jungla stufoasa, mancare delicioasa, bungalow-uri pe plaja la preturi atractive si unele dintre cele mai bune resorturi de lux de pe mapamond. In ciuda numarului mare de turisti, Thailanda reuseste sa isi pastreze identitate, cultura unica si oamenii aparent fara griji, renumiti pentru zambetul lor cald. 

Climatul Thailandei este tropical si caracterizat de musoni. Aici exista un muson de sud-vest, ploios si cald de la mijlocul lui mai pâna în septembrie si un muson uscat si rece din nord-est, de la inceputul lui noiembrie pana la mijlocul lunii martie.
Ko Tarutao este una dintre cele 51 insule care apartin arhipelagului "Parcul Marin National Tarutao". Una dintre cele mai interesante si frumoase atractii ale insulei este reprezentata de viata salbatica: broaste testoase, balene, maimute macac, soparle monitor, cerbi si caprioare. In comparatie cu alte insule Andaman, Ko Tarutao este cunoscuta pentru plajele pustii, cascadele, traseele montane si privelistile minunate compenseaza din plin. 


Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.