Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Puri Gangga Resort Sebatu (Ubud)


Descriere

Amplasat în văi verzi verzi și câmpuri de orez, Puri Gangga Resort oferă un refugiu liniștit, cu o piscină în aer liber, cu vedere la Templul Gunung Kawi. Există un studio de yoga pe lângă sălile de spa. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la Wi-Fi în toate zonele și oferă servicii gratuite de transfer la centrul orașului Ubud.

Piața Ubud, Palatul Ubud și Pădurea Monkey sunt la 30 de minute de mers cu mașina, în timp ce Muzeul Blanco este la 15 minute cu mașina de Puri Gangga Resort. Cei care doresc să exploreze zona pot folosi bicicletele gratuite oferite de stațiune.

Elegant și spațios, fiecare unitate este frumos amenajată cu mobilier din lemn rustic și acoperișuri de paie. Oaspeții se pot bucura de vedere la grădină, la piscină sau la vale de pe terasa privată sau balcon. Băile private au ferestre mari cu vedere la verdeață.

Stațiunea oferă o gamă largă de opțiuni de relaxare pe teren, cum ar fi purificarea la cascada Sebatu și masaje balineze. Se pot aranja întâlniri de grătar, excursii de o zi și servicii de babysitting.

Restaurantul Kailasha servește o varietate de delicatese indoneziene și occidentale. Sunt disponibile, de asemenea, muzică live și dansuri.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
Schimb valutar
Bar
transfer de la/sau la aeroport
spa si centru de wellness
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.