Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melia Bali Villas and SPA Resort


Descriere

Descriere
Sanctuar al frumusetii si relaxarii specifice regiunii, Melia Bali Villas and SPA Resort ofera oaspetilor sai toate elementele necesare pentru o vacanta de neuitat.
Localizare
Hotelul se afla pe plaja Nusa Dua, la 5 minute de centrul comercial Bali Collection si la 11 km de Aeroportul International Ngurah Rai.
Facilitati hotel
Hotelul ofera oaspetilor sai acces la un teren de tenis, centru fitness, tenis de masa, sah, loc de joaca pentru copii, centrul spa YHI de unde se pot solicita diferite tratamente de relaxare si infrumusetare, gift shop, . Accesul la Wi-Fi este gratuit in camere, iar la balul din hol accesul este gratuit pentru cei ce fac consumatie. Oaspetii au posibilitatea de a alege unul dintre restaurantele si barurile hotelului pentru servirea mesei sau a unei bauturi.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat si balcon privat sau terasa, oferind vedere catre gradini sau catre piscina tip laguna a hotelului. In camere se gasesc: minibar, televizor, seif, aparat pentru ceai sau cafea, baie private cu articole de toaleta gratuite, set dentar, uscator de par si papuci de casa.
Site
https://www.melia.com/en/hotels/indonesia/bali/melia-bali/

!!! OFERTA HONEY MOON valabila pana la 31.10.2020 !!!
Minim 7 nopti de cazare
Clientii au obligatia sa prezinte la receptia hotelului certificatul de casatorie (sau o copie a acestuia). Pentru a beneficia de oferta pentru luna de miere, certificatul de casatorie nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni de zile de la data emiterii.Se ofera:
- cos cu fructe si ornamente florale la sosire
- late check out (ora 16, in functie de disponibilitate)
- cadou de luna de miere
- masaj de intampinare de 30 de minute
- 10% discount la YHI Spa

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.