Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND HYATT BALI, Nusa Dua


Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Situat în Nusa Dua, Grand Hyatt Bali oferă camere spațioase, cu balcon privat. Acesta are 5 piscine în aer liber, un centru spa bine dotat şi 8 localuri unde se poate lua masa. Oaspeții au la dispoziție parcare gratuită.

Camerele de la Grand Hyatt Bali sunt luxoase şi au decor modern şi multă lumină naturală. Toate camerele includ TV prin cablu. Baia privată este dotată cu halate batik, papuci și facilități gratuite.

Oaspeţii se pot bucura de o partidă de tenis sau se pot antrena la centrul de fitness. Aceștia pot practica o varietate de sporturi acvatice, printre care canotaj şi scufundări. În plus, oaspeţii au la dispoziţie servicii de schimb valutar şi serviciu de închirieri biciclete.

Restaurantul Salsa Verde serveşte preparate italiene, iar Garden Café oferă mâncăruri asiatice şi europene. Printre alte opţiuni culinare se numără preparate balineze, oferite de restaurantul Watercourt.

Grand Hyatt Bali se află la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Ngurah Rai şi la 30 de minute de mers cu mașina de Denpasar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina exterioara
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.