Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BALISANI SUITES, Seminyak-Kuta


Descriere

Această proprietate este la minute pe jos față de plajă. Situat chiar pe plaja Sunset din satul Batubelig, Grand Balisana Suites oferă camere liniştite în zona elegantă Seminyak. Oferă vile private în stilul tipic al Insulei Bali şi piscină în aer liber. Sunt incluse serviciu gratuit de transfer în Kuta şi parcare gratuită.

Grand Balisani Suites se află la aproximativ 13 km de Aeroportul Internaţional Ngurah Rai. Plajele Seminyak şi Canggu se află la maximum 2,5 km de hotel. Templul Tanah Lot este situat la 25 km.

Camerele de la Balisani sunt decorate în stil clasic, cu ţesături locale şi includ TV prin cablu, DVD player şi minibar. Acestea oferă, de asemenea, seif privat şi duş cu apă caldă.

Cu vedere la plaja Batu Belig, hotelul oferă masaje tradiţionale şi loc de joacă pentru copii. La biroul de turism se pot organiza excursii de o zi.

În timp ce iau masa la restaurantul Kamboja, oaspeţii pot admira priveliştea superbă a apusului de soare deasupra barului amplasat la nivelul piscinei. Zilnic este servit un mic dejun tip bufet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina exterioara
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.