Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Combo Sthala Ubud & Sol Beach Benoa

   Bali, Indonesia


Descriere

Sol Beach House Bali Benoa All Inclusive by Melia Hotels International se află în mijlocul unei grădini tropicale și pune la dispoziţie unități de cazare la malul mării, de-a lungul plajei Tanjung Benoa. Hotelul oferă o piscină spectaculoasă cu formă neregulată, un meniu spa de lux și posibilitatea memorabilă de a lua masa pe plaja privată.

Sol Beach House Bali Benoa All Inclusive by Melia Hotels International s-a numit anterior Melia Benoa All Inclusive Resort şi este uşor accesibil de la centrul comercial Nusa Dua. Centrul Internaţional de Convenţii din Bali este la 5 minute de mers cu maşina, iar Aeroportul Internaţional Ngurah Rai se află la 15 minute cu maşina.

Camerele decorate în stil balinez au balcon privat. Unităţile sunt spaţioase şi au TV cu ecran plat cu canale internaţionale şi baie elegantă cu duş cu efect de ploaie. Pentru un plus de confort, sunt disponibili papuci și un set dentar.

Restaurantele oferă oaspeților experiențe culinare de excepție. The Kitchen are vedere frumoasă la grădină şi serveşte specialități spaniole, restaurantul Amarta oferă mâncăruri italiene, iar la restaurantul în aer liber Menega, oaspeţii pot profita din plin de climatul tropical.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.