Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOLIS BEACH

de la
459  391 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.06.2024 - 20.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel pe plajă se află la câteva minute de mers pe jos din centrul orașului Konakli, cel mai apropiat aeroport este Gazipasa (GZP) (la cca 58 de km). Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Clienții se vor simți ca acasă în cele 109 camere, personalul prietenos stă la dispoziție la recepția din zona de primire. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.