Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDAR CLUB HOTEL

de la
879  629 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere


Complexul Club Sidar Apart Hotel oferă camere spaţioase, la doar 300 de metri de plaja Kleopatra din Alanya. Camerele cu aer condiţionat au balcoane deschise, oferind vederi panoramice ale Mării Mediterane sau la piscină.

Toate camerele dispun de TV prin satelit. Apartamentele includ o bucătărie în plan deschis, dotată cu un frigider.

Oaspeţii pot lua masa la restaurantul de la Club Sidar Apart Hotel, care oferă un meniu à la carte cu mâncăruri locale şi internaţionale.

Hotelul Club Sidar Apart dispune de o piscină mare, o baie turcească şi facilităţi de masaj.

De asemenea, Club Sidar oferă un serviciu de închiriere de biciclete şi de închirieri auto. Hotelul este la mai puţin de 5 minute cu maşina de centrul oraşului Alanya.

Acesta este locul preferat de turiștii din Alanya, conform comentariilor independente.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Local TV
Airport
Area centre
Children\'s swimming pool
Safe
Beach
Bar
Restaurant
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.