Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEMORIS HOTEL


Descriere

Semoris este un hotel modern, ce oferă serviciu gratuit de transfer de la/la plaja cu nisip din Side, aflată la 800 m. Proprietatea pune la dispoziție o piscină în aer liber și o piscină pentru copii cu tobogan.

Toate camerele Hotelului Semoris oferă TV prin satelit, aer condiționat și podea cu mochetă. Băile proprii sunt dotate cu uscător de păr. Camerele au, de asemenea, balcon.

Restaurantul servește micul dejun, prânzu și cina în stil bufet. Barurile Kelebek şi Selimiye, precum şi barul din hol oferă o varietate de băuturi cu sau fără alcool.

Restaurantele şi barurile din orașul Side se află la numai 5 minute de mers pe jos de Hotelul Semoris. Centrul stațiunii Antalya este situat la 75 km de proprietate, iar Aeroportul Antalya, la 65 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

All Inclusive
Medical service
Windsurfing
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Sunshades
Non-smoking area in the restaurant
Railway station
Deckchair
Sandy beach
Waterskiing
Parking
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Children\'s swimming pool
Air-conditioned restaurant
Safe
Carpetted
TV
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Solarium Terrace
Garden
Satellite/cable TV
Beach
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Internet access
Change machine
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.