Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM

de la
2827 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.03.2024 - 06.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Hotelul deschis in 2005 si renovat in 2017, este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 405.000 mp si dispune de 700 camere. Este format din cladirea principala cu 5 etaje si 60 de pool suites.

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, la aproximativ 5 km de centrul orasului Belek, la aproximativ 35 km de aeroportul Antalya si 45 km de centrul orasului Antalya.
Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip cu lungime de 700 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: TV, minibar, telefon, wi-fi, aer conditionat centralizat, seif, balcon, masa de lucru, lampa pentru citit, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, uscator de par, halat de baie si papuci (pentru adulti si copii).

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal (cu meniu special pentru diabetici si gluten free), restaurant pentru copii, 4 restaurante a la carte, 10 baruri, inghetata, patiserie, cafenea, fresh de fructe la micul dejun in restaurantul principal, fructe de sezon la piscina si plaja, piscine exterioare in zona de suite, piscina in zona plajei, piscina pentru adulti 16+, piscina pentru copii cu tobogane, piscina interioara pentru adulti si copii, centru Spa si wellness, baie turceasca, 4 saune din care una doar pentru femei, academie de sport (Gym, TRX, Kick box, Tabata, Tai-Chi, Crossit, Yoga, Kangoo Jumps, Zumba, Fitness, Aquagym etc.), darts, tenis de masa, volei pe plaja, tenis, fotbal, teren de basket, centru de jocuri, spectacole cu muzica live si lumini laser, petreceri tematice, fantana dansatoare, internet de mare viteza.

Servicii cu plata: room-service, acces bar Nargile & Cigar, acces restaurant Meat & Love (Steak house), lectii de tenis, fotbal si inot, sporturi acvatice, babysiter.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: Rixy Club, club pentru copii pe diferite categorii de varsta (4-7 ani, 8-11 ani, 12-16 ani), show-uri pentru copii, mini disco, loc de joaca, trenulet, restaurant pentru copii, piscina cu tobogane.

Alte informatii: animalele de companie (max. 8 kg) sunt acceptate dar este necesara verificarea costurilor si a altor detalii, cu hotelul; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor, barurilor, zona de plaja si piscina se poate modifica;hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: premiumbelek.rixos.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Squash
Theatre/auditorium
Hostel
Golf Course
Disco/Nightclub
Volleyball
Pub(s)
Archery
Lawn bowling
Wheelchair accessible
Gymnasium
Catamaran
Bicycle store room
High chairs
Peddle boat
Bowling alley
All Inclusive
Supermarket
Motor boat
Villas
Kiosk
Games room
TV room
Medical service
Smoking area in the restaurant
Windsurfing
Canoes
Sailing
Hydromassage bath
Poolside bar
Solarium Studio/UVA Rays
Mini club
Special spa offers
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Bathroom with disabled access
Resort
Railway station
Deckchair
Sandy beach
Diving
Basketball
Waterskiing
Handball
Water aerobics
Aerobics
Parking
Garage
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Central heating
Lift(s)
Cloakroom
Number of swimming pools
Covered swimming pool
Children\'s swimming pool
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Sauna
Laundry service
Bathtub
Safe
King size bed
Carpetted
Radio
TV
City hotel
Mastercard
Steam bath
Garden
American Express
Mini Golf
Satellite/cable TV
Commercial centres
Nearest large city
Restaurants
Town centre
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Rent a bike
Change machine
Games area
Balcony
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.