Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIMERA SUITE HOTEL


Descriere

Această proprietate este la 10 minute pe jos față de plajă. Acest hotel este situat în centrul orașului Alanya, la numai câțiva pași de plajă, oferind servicii prietenoase și unități de cazare confortabile.

Oaspeții pot petrece un sejur liniștit la Primera Hotel & Apart, în provincia Antalya din Turcia. Proprietatea pune la dispoziție un serviciu gratuit de transfer la plajă. Vă puteți bucura de o baie în piscina în aer liber de mari dimensiuni sau vă puteți destinde la soare pe 1 dintre șezlongurile din jurul piscinei.

Între timp, copiii dumneavoastră se pot distra pe terenul de joacă sau jucând o partidă de tenis de masă. Dacă doriți să aveți copiii bine îngrijiți în timp ce profitați de facilitățile de wellness de la Primera, sunt disponibile servicii de babysitting.

Oaspeții pot veni și pleca oricând doresc, deoarece proprietatea are recepție cu program nonstop. Puteți să explorați viaţa de noapte din Alanya sau să mergeţi într-o excursie de o zi în Antalya. La întoarcere la hotel, puteți savura o mâncare delicioasă la restaurant sau o băutură înviorătoare la bar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
Lift
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
servicii de curatenie
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Saună
Bar
Aqua park
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.