Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORANGE PALACE SIDE

de la
1430  1364 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL SIDE ORANGE PALACE:
Hotelul a fost deschis in anul 2014 si are o o suprafata totala de 6.000 mp. Acesta dispune de 180 camere repartizate in cladirea principala ce are 4 etaje.
Tip masa: All Inclusive
Localizare HOTEL SIDE ORANGE PALACE:
Hotelul este situat la 300 m de plaja, in localitatea Side, la 70 km de centrul orasului Antalya si la 57 km de aeroport.
Plaja: La HOTEL SIDE ORANGE PALACE veti gasi o plaja privata de nisip situata la 300 m distanta de hotel, transferul la plaja fiind asigurat cu un shuttle bus. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere:
La HOTEL SIDE ORANGE PALACE beneficiati de camere intre 20 si 35 mp dotate cu: telefon, TV, seif, minibar (aprovizionat cu apa si bauturi), aer conditionat centralizat, baie cu dus, uscator de par, acces internet WI-FI, parchet laminat, balcon.Facilitati generale HOTEL SIDE ORANGE PALACE:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 4 baruri, patiserie, 2 piscine exterioare, una dintre ele fiind cu topogane, 1 piscina exterioara pentru copii, 1 piscina interioara cu sectiune pentru copii, centru Spa, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, pilates, aquagym, boccia, darts, programe de animatie, tenis de masa.
Servicii cu plata: room service, seif, toate bauturile incepind de la orele 23.00, biliard, tratamente in centrul spa, masaj, jacuzzi, baby sitter, doctor, rent-a-car, magazine, salon infrumusetare.
Facilitati copii HOTEL SIDE ORANGE PALACE:
Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina exteriora si una interiora pentru copii, miniclub, animatie, inghetata (doar seara), fresh-uri (contra cost).Alte informatii:
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-accesul la restaurantele a la carte se face gratuit in baza unei rezervari (o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti);
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.Clasificarea agentiei: 5*

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Room Service
Restaurant
Piscină
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.