Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MG MOMS HOTEL


Descriere

Oferind o grădină mare, o piscină pentru copii şi o piscină în aer liber cu umbrele şi şezlonguri gratuite, hotelul Moms este situat în Kemer. Conexiunea WiFi este gratuită în tot hotelul. Proprietatea are o zonă de plajă privată la numai 300 de metri.

Camerele amenajate simplu ale hotelului Moms sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Baia privată are duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Există şi un balcon cu vedere la munte şi la grădină.

Vă puteţi bucura de activităţi de agrement precum darts şi biliard. Activităţile oferite la un cost suplimentar includ scufundări, călărie şi facilităţi pentru sporturi acvatice.

Micul dejun, prânzul şi cina sunt servite zilnic în stil bufet. Puteţi degusta diverse băuturi alcoolice şi răcoritoare la barul proprietăţii.

Hotelul se află la 3,5 km de oraşul antic Phaselis, iar aeroportul oraşului Antalya este la 45 km.

Camyuva este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură, plaje și aer curat.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.