Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KEMALHAN HOTEL


Descriere

Acest hotel de plajă se află în imediata apropiere a farului din Alanya și stadionului Oba. Faceți-vă acasă într-unul din cele 99 de camere cu aer condiționat și frigidere. Camerele au balcoane private mobilate. Accesul gratuit la internet wireless vă menține conectat, iar programele prin satelit sunt disponibile pentru divertismentul dvs. Băile private cu combinații duș / cadă oferă căzi de baie adânci și articole de toaletă gratuite. Relaxați-vă pe plaja privată sau bucurați-vă de alte facilități de recreere, cum ar fi o piscină în aer liber și un tobogan. Dotările suplimentare ale acestui hotel includ acces gratuit la internet wireless, o cameră de arcadă / joc și un televizor într-o zonă comună. La acest hotel se găsesc tarife cu toate taxele incluse. Mâncărurile și băuturile la unitățile de servire a mesei sunt incluse în tarifele all inclusive. Taxele pot fi aplicate pentru mese la unele restaurante, mese speciale și mâncăruri, unele băuturi și alte facilități. Satisfaceți apetitul dvs. la restaurantul hotelului, care servește micul dejun, prânzul și cina. Dining este de asemenea disponibil la o cafenea / cafenea, iar room service 24 de ore pe zi este oferit. Relaxați-vă cu băutura preferată la un bar / lounge sau la un bar lângă piscină. Printre facilitățile oferite se numără ziare gratuite în hol, o recepție deschisă 24 de ore pe zi și un depozit de bagaje.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
Piscina interioara
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.