Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELPHIN DELUXE

de la
1228 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este localizat in zona Orkucalar, la 90 de km de aeroportul din Antalya si la 32 de km de orasul Alanya. Localizat la malul marii, acest hotel construit in 2001 ofera cazare in doua corpuri de 6 si 7 etaje. Facilitati hotel: restaurant principal, 7 restaurante a la carte , 14 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, 4 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, internet WiFi (in lobby, gratuit), internet cafe (contra cost). Pentru momentele de relaxare, oaspetii hotelului vor putea dispune de : baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi iar cei care doresc sa faca sport vor avea la dispozitie : sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, darts. Hotelul ofera programe de animatie muzica live (in zile prestabilite) si discoteca. Facilitati camere: baie cu dus, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar, seif (gratuit), balcon, room service (contra cost), internet WiFi (gratuit). Facilitati copii: bufet,3 piscine (o piscina interioara), 2 tobogane, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), lunaparc (gratuit).

Descriere si facilitati hotel

Hotelul Delphin Deluxe este un paradis al vacantelor, un loc unde totul este gandit pentru confortul, linistea si relaxarea turistilor.

Hotelul garanteaza o vacanta de neuitat in special prin serviciile de inalta calitate si prin numeroasele sale facilitati: coafor, curatatorie, cabinet medical, inchirieri de masina, internet (gratuite in zona receptiei), jocuri pe calculator sunt contra cost. Mini club, cinema in aer liber, muzica live, animatie, seara turceasca sunt gratuite.De la receptie se poate lua un microbuz gratuit pentru Alanya, Side, Manavgat cu rezervare in prealabil. Turstii dornici de relaxare sau de activitate sportiva beneficieaza de : piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, tobogane, centru de fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, terenuri de tenis, masa de tenis, volei pe plaja, darts, sporturi nemotorizate sunt gratuite. Contra cost sunt lectiile si echipamentele de tenis, masajul, salonul de infrumusetare, biliardul, scoala de scufundari si sporturile motorizate.

 

Dotari hotel

Umbrele si sezlonguri pentru piscina, Sporturi, Spalatorie - Curatatorie, Seif, Schimb valutar, Restaurant, Rent-a-car, Receptie 24h, Parcare, Loc de joaca pt copii, Lift, Centru Spa & Wellness, Camere persoane cu dizabilitati, Camere nefumatori, Camera pentru bagaje, Bar, Wi-fi / Wireless Lan, Piscina interioara, Piscina exterioara, Fitness, CH ( incalzire centralizata ), AC ( aer 

Facilitati camere

Cele 416 camere moderne si spatioase ale hotelului sunt dotate cu : baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, seif, minibar, TV satelit si balcon sau terasa. Camerele sunt cu vedere la gradina sau la mare.

Wi-fi in camera, Uscator de par, TV , Telefon, Seif, Mini-bar / Mini-frigider, Balcon / Terasa, Aer conditionat in camera

 

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Theatre/auditorium
Disco/Nightclub
Drinks included
Lawn bowling
Peddle boat
Surfing
All Inclusive
Supermarket
Motor boat
Kiosk
Games room
Medical service
Buffet lunch
Windsurfing
Poolside bar
Mini club
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Resort
Railway station
Special-diet food
Sandy beach
Diving
Waterskiing
Entertainment activities
Water aerobics
Aerobics
Parking
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Tennis
Hairdresser
Central heating
Lift(s)
Conference hall
Laundry service
Safe
Carpetted
Radio
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Bicycle/mountain bike
Satellite/cable TV
Number of flats (main building)
Rocky beach
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Change machine
Shops
Games area
Balcony
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.