Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASTLE PARK HOTEL 3 *

de la
560 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 03.06.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Castle Park

Scufundați-vă în briza Castle Park Hotel & SPA În paradisul turcoaz al Mării Mediterane, vă veți simți ca și cum vă aflați într-un cadru de poveste, unde vă veți pierde în luxul magic al mării și naturii.

Hoteluri Castle Park

Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu în mediul în care natura întâlnește pacea, vă așteptăm oaspeții noștri stimati. Litoralul este la câțiva pași. Scaune de plajă, umbrele și saltele sunt gratuite

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
centru spa
zona de plaja privata

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.