Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLIS DELUXE HOTEL

de la
2159  1529 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Bellis DeluxeLocalizare: Hotelul (ex Asteria Belek) localizat pe malul marii, la 32 km de aeroport si la 42 km de centrul orasului Antalya, la 5 km de localitatea Belek. Are o suprafata de 135.000 m, dispune de 555 camere cu 114 paturi.
Tipuri de camere: camere Standard, Camelia garden room-22 m, Mimosa garden house-35 m, Junior suite-35 m, Family room-40m, Camelia family superior-50 m, Jasmine lagoon family-84 m, Jasmine lagoon, Jasmine pool view-42 m, Villa Bellis, Villa Diamond-200 m.
Camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, baie cu dusa sau cada, TV LED, telefon, seif, halate de baie, uscator de par, aer conditionat/incalzire centrala, mini bar, facilitate ceai/cafea, Wi-Fi, minibar.Facilitati hotel: piscine interioare pentru adulti si copii , aqua park cu 6 tobogane pentru copii, aqua park cu 8 tobogane pentru adulti, piscine exterioare pentru adulti si copii, piscina pentru relaxare.
Alte facilitati: amfiteatru, jocuri la piscina, volei pe plaja, teren de tenis, mini fotbal, lectii de tenis, masa de tenis, mini golf, canoe si hidrobiciclete, alte sporturi de apa, sala de jocuri si internet cafe, zoo, loc de joaca pentru copii, hipodrom, centru spa cu baie turceasca, sauna, baie zona de relaxare, Concept All Inclusive
Servicii incluse: masa de tenis, mini-biblioteca, cinema, conexiune la internet, zoo, hamam si sauna, seif in camera, aqua park, teren de tenis, piscina interioara, centru fitness, vitamin bar, tratamente spa si wellness, tratamente cosmetice.
Servicii contra-cost: magazine, coafor, servicii medicale, servicii spalatorie, magazine de bijuterii, magazine de suveniruri, restaurantele a la carte, masaje si tratamente, rent-a-car, inchirieri biciclete.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

S.M.I.
Laundry
Uncovered swimming pool
Rent-a-car
Nightclub
Airport
City centre
WiFi connection
Hairdresser
Covered swimming pool
Sauna
Mini golf
Entertainment
Restaurant
Change machine
Tennis court
Shops
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.