Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARSI SWEET SUITE HOTEL

de la
1057  805 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

web:http://www.arsihotels.com/

Situat în centrul orașului Alanya, acest hotel oferă camere la prețuri accesibile, cu balcon privat. Se află la câţiva paşi de plajă și pune la dispoziţie o parcare privată gratuită.

Camerele de la Hotelul Arsi au decor modern, TV cu canale prin satelit, aer condiționat și zonă de relaxare separată. Băile private includ articole de toaletă.

Hotelul are o piscină în aer liber și un hamam. Oaspeții se pot bucura de o serie de masaje de relaxare la saună.

Hotelul Arsi este la câțiva pași de restaurante, baruri și magazine. În centrul orașului se poate ajunge cu autobuzul care oprește în fața hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tourist area
Disco/Nightclub
Medical service
Bars/Pubs
Year of the last refurbishment
Hairdryer
Direct line telephone
Laundry service
Safe
Year of construction
Commercial centres
Bus station
Nearest large city
Town centre
Sea
24 hour reception service
Room service
Balcony
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.