Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALVA DONNA WORLD PALACE (Ex. PGS World Palace)

de la
1153 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE

Alva Donna World Palace 5* este localizat pe malul Marii Mediterane. Aeroportul International Antalya este la aproximativ 66.5 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja privata - piscina acoperita pentru copii cu apa de mare. Piscine exterioare pentru adultii si copii, una cu tobogae. Piscina interiora la centrul Spa.
Alves Kids Club: Activitati si ateliere educative si distractive conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca.
Spa & Wellness: bai turcesti, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare.
Activitati sportive si de relaxare: tenis, volei pe plaja, polo pe apa, sporturi si activitati acvatice motorizate si nemotorizate.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, spectacole si muzica live
Organizare de conferinte

RESTAURANT

Restaurante: Meander & Tigris Restaurants, The Mariner Fish Restaurant, Vivaldi Restaurant, Sofra Turkish Cusine
Baruri: Muco Coffee House, Pool Bar, Arena Bar, Piano Bar, Recharge Disco, Vitamin Bar, Tea House, Captains Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, telefon, seif, minibar, baie dotata cu cada/dus si uscator.

STANDARD ROOM (35 m2) - pat frantuzesc/doua paturi single. Capacitate 3 adulti.
FAMILY ROOM (56 m2) - doua niveluri, primul cu pat frantuzesc si al doilea cu un pat dublu. Capacitate 4 adulti + 1 copil.
TERRACE SUITE (57 m2) - pat dublu, canapea, fotoliu, papuci si halate, terasa mobilata.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
servicii de curatenie
Piscina interioara

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.