Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Ammoudia Grecia

Vacanta in Ammoudia Grecia

    Amoudara - sat de vacanță, la 8 km vest de Heraklion. plaje largi de nisip, apropierea de capital și partea de est a atracțiillor insulei, infrastructură excelentă și o paletă bogată de hoteluri oferă Amoudarei popularitate în rândul turiștilor, printre care o proporție considerabilă de conaționali. ...

Citeste mai mult

Vacanta in Ammoudia Grecia


În partea de vest a satului este de putere, oferind zonei un aspect urban. În plus, în imediata vecinătate, există adesea un miros neplăcut, să acorde o atenție la faptul că atunci când aleg un hotel.
   
     Amoudara Beach
 plaje largi de nisip se întind de cinci kilometri lungime. Acest lucru este în principal plaje municipale, cu excepția unora care aparține hotelului. Disponibil pentru închiriere umbrele și șezlonguri, dușuri, terenuri de volei, taverne și baruri.
      Aproximativ treizeci de metri de malul apei este creasta de piatră, un fel de dig, care se încadrează în foarte util în golful batut de vanturi a satului. Cu toate acestea, fanii înoată pe distanțe lungi, este puțin probabil să aibă de a gusta el - pietrele sunt situate destul de aproape de suprafața apei, în afară, în care locuiesc aricilor.
     
     Divertisment și atracții Ammoudara
Entertainment Center „Technopolis“ în inima satului - este cafenele și restaurante, terenuri de joacă pentru copii, un cinematograf multiplex și un cinematograf în aer liber (filmele sunt în limba greacă și engleză, cu subtitrare în limba engleză). Pe plaja sunt aproape toate tipurile de activități acvatice, windsurfing deosebit de popular.
Shopping de-a lungul străzii principale a satului sunt multe magazine mici suveniruri de vânzare și tot ceea ce pot fi utile în vacanță, există mai multe supermarketuri.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.