Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO BAY FALESIA

   Olhos Dagua, Portugalia Vezi locatia pe harta


Descriere

Descriere HOTEL PORTO BAY FALESIA 4*:
Hotelul se bucura de o pozitie aproape de ne-egalat: inconjurat de pini, pe stancile rosiatice specifice regiunii, "deasupra" plajei Falesia, foarte aproape de Albufeira si Vilamoura si de un centru comercial. Combinatia inconjuratoare de pini, ocean, stancile rosii si plaja cu nisip alb este cu adevarat spectaculoasa.

Tip masa: Mic dejun / Demipensiune

Localizare HOTEL PORTO BAY FALESIA:
In zona Olhos D`Agua - un satuc pescaresc potrivit celor care vor sa evite animatie din Albufeira, dar nu agreeaza nici atmosfera cosmopolita din Vilamoura.

Plaja:
La Hotel Porto Bay Falesia plaja este de nisip, cu intrare lina in apa. Accesul la plaja se face pe trepte.

Dotari camere:
Hotelul dispune de 251 camere standard de 22 mp (capacitate maxima 2 persoane), 48 camere superior de 23 mp (capacitate maxima 3 persoane) si 11 junior suite de 46,5 mp. La cerere, in functie de disponibilitati, se pot rezerva camere interconectate. Toate camerele dispun de aer conditionat, internet wireless (cu plata 6 EURO/ zi), TV LCD cu satelit, seif (cu plata 1,5 EURO/zi), minibar, facilitati de preparare ceai/cafea, grup sanitar cu cada, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel PORTO BAY FALESIA:
Oaspetii hotelului beneficiaza de urmatoarele facilitati: 2 restaurante (unul principal pentru mic dejun, pranz si cina bufet si un restaurant italian a la carte pentru cina), 2 baruri, 3 piscine: 2 exterioare (una pentru adulti si una pentru copii) si una interioara incalzita, centru spa (3 incaperi pentru masaj si tratamente corporale si incapere de relaxare), jacuzzi (gratuit), sauna (cu plata 5 EURO/ persoana), sala gimnastica, 2 terenuri de tenis (10.5 EURO/ora), internet wireless gratuit in spatiile publice, salon TV, biblioteca, sala de jocuri, muzica live 2 seri/ saptamana, teren de joaca pentru copii cu supraveghetor.

Clasificarea agentiei: 4*

Pagina web: www.portobay.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
Parcare
Minibar
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.