Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PESTANA DOM JOAO II


Descriere

Descriere HOTEL PESTANA DOM JOAO II:Hotelul PESTANA DOM JOAO II ofera un excelent raport calitate-pret. Locatia si facilitatile il recomanda tuturor categoriilor de turisti: pe plaja, intr-o zona linistita, dar la distanta scurta (10 minute de mers) de centrul animat al statiunii Alvor.

Tip masa: Mic dejun / Demipensiune

Localizare HOTEL PESTANA DOM JOAO II:Hotelul este situat foarte aproape de plaja din Alvor, intr-o zona linistita. Centrul orasului Alvor, cu numeroasele sale cafenele si restaurante, este la o plimbare de 10 minute de hotel. Cel mai mare oras din vestul regiunii Algarve, PortimALo, este la 7 km distanLLa. Hotelul asigura zilnic shuttle bus gratuit pana in centrul Portimao.

Plaja:Plaja publica se afla la cativa pasi de hotel. Plaja este lata, cu nisip si intrare lina in apa. Accesul la plaja se face pe scari.

Dotari camere:Decorate in culori calde, toate camerele hotelului sunt primitoare si spatioase si sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar, WiFi gratuit, uscator de par (la cerere), TV satelit, balcon. Toate tipurile de camera au suprafata de 14 mp.

Facilitati HOTEL PESTANA DOM JOAO II 4*:Oaspetii hotelului beneficiaza de urmatoarele facilitati: restaurant principal, bar in interiorul hotelului deschis non stop cu muzica live in fiecare seara, bar la piscina, bar pe plaja, piscina exterioara cu apa sarata, sauna, baie turceasca, piscina interioara, WiFi gratuit, birou rent a car, centru wellness (diverse tipuri de masaj si tratamente corporale), centru fitness, minigolf, parcare gratuita, miniclub 4-12 ani.

Pagina web: www.pestana.com/en/hotel/pestana-dom-joao

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
Bar
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.