Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laguna Vilamoura


Descriere

Localizare: Plaja Vilamoura este la 3 km, iar iubitorii de golf se vor afla in mijlocul unora dintre cele mai bune cursuri de golf din Europa. Aeroportul din Faro se afla la 25 km distanta.
Descriere: Perfect pentru familii, Laguna Resort - Vilamoura are un club de sezon si este la 2 km de la renumitul Vilamoura Marina si de restaurantele si barurile sale. Hotelul se afla intr-o zona privata din cadrul unei rezervatii naturale si are vederi panoramice ale statiunii de golf Oceanico.
Facilitati hotel: piscina in aer liber cu un solar si sezlonguri, loc de joaca pentru copii exterior si interior, Internet Wi-Fi gratuit.
Dotari camere: Bucatarie complet echipata cu prajitor de paine, aragaz si hota, cuptor cu microunde, frigider, fierbator, spalator de vase, masina de spalat, masa si fier de calcat, aer conditionat, TV LCD, internet Wi-Fi, telefon, uscator de par, balcon.
T1 - DELUXE 1 BEDROOM APARTMENT
Apartament de lux pentru 2 persoane cu o terasa spatioasa, format din 1 camera dubla, cu pat dublu si baie comuna.
- terasa dormitor cu masa si 2 scaune
- terasa living cu masa si 4 scaune, 2 sezlonguri si 1 umbrela de soare.
Dimensiunea camerei este de 64,81 metri patrati.
T2 - DELUXE 2 BEDROOM APARTMENT
Apartament duplex pentru 4 persoane cu vedere la mare, compus din 1 dormitor dublu, cu pat dublu si baie privata si 1 dormitor twin cu paturi twin si baie comuna.
- terasa living cu masa si 2 scaune;
- terasa pe acoperis cu 4 sezlonguri.
Dimensiunea camerei este de 136 de metri patrati, nu are bare de siguranta pentru copii pe scari.
V3 - DELUXE 3 BEDROOM APARTMENT
Apartament duplex in vila pentru 6 persoane cu vedere la mare, compus din 1 dormitor dublu, cu pat dublu si baie proprie si 2 camere twin cu paturi twin si baie comuna.
- terasa living cu masa si 2 scaune
- Teras pe acoperis cu 4 sezlonguri
Dimensiunea camerei 178 de metri patrati, nu are bare de siguranta pentru copii pe scari.
Web: www.lagunavilamoura.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.