Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The St. Regis Abu Dhabi Corniche

   Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat în centrul vibrant al Cornişei din Abu Dhabi, The St. Regis Abu Dhabi îmbină ospitalitatea arabă autentică cu peste 100 de ani de tradiție hotelieră. Hotelul este la 5 minute de mers cu mașina de Marina Mall, la 7 minute cu mașina de sofisticatul World Trade Centre Mall și la 15 minute cu mașina de Marea Moschee Sheikh Zayed. Toate cele 283 de camere şi suite ale hotelului au vedere magnifică la Cornişă. Suita Abu Dhabi, situată pe pasarela suspendată, între cele 2 turnuri Nation, încântă oaspeții cu vederea uimitoare de 360º. Serviciul de majordom marca St. Regis este gratuit pentru toţi oaspeţii hotelului. Oaspeţii se pot bucura de cele mai fine arome ale regiunii și de abordarea originală a bucătăriei internaționale la The Terrace on the Corniche. Villa Toscana servește preparate tradiționale rustice și mâncăruri din bucătăria toscană autentică. Barul St. Regis oferă o ambianță plină de viață, perfectă după o zi obositoare. Azura Panoramic Lounge este singurul hotspot în aer liber, cu vedere la Golful Arabic și Cornişa din Abu Dhabi. Cabana Beach Bar & Grill oferă un meniu delicios de salate crocante, burgeri copioşi și sandvişuri proaspete pe tot parcursul zilei, alături de cocktailuri răcoritoare. Nation Riviera Beach Club este accesibil printr-un tunel privat de marmură, cu aer condiționat, care trece pe sub Cornișă. Nation Riviera oferă o plajă privată de 200 de metri, foişoare retrase, piscină infinită spațioasă cu grădini și swim-up bar, precum și facilități de fitness exclusiviste. Clubul pentru copii Treasure Island are designul unei nave de piraţi și oferă o zonă sigură și plăcută pentru copii, cu activități supravegheate în interior și în aer liber, având inclusiv piscină și tobogan. Remède Spa oferă oaspeților un loc de refugiu și o experiență unică. Abu Dhabi Mall se află la 10 minute de mers cu maşina de The St. Regis Abu Dhabi. Hotelul oferă acces WiFi gratuit în toate zonele şi parcare cu valet gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.