Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite 2021

Vacanta in Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite 2021

Sus pe cămilă și hai să descoperim Emiratele Arabe Unite, sau mai bine zis, cele șapte tărâmuri de poveste. Abu Dhabi,  plin de experiențe captivante, educaționale și istorice, niciodată monotonia nu va avea timp să intervină. Dacă vă doriți o vacanță plină de răsfăț și puf, știți deja unde trebuie să vă duceți.

Citeste mai mult

Vacanta in Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite 2021


                                                   OBIECTIVE TURISTICE


Moscheea din Emiratele Arabe Unite

 
Marea și frumoasa moschee din Emiratele Arabe Unite, aici vă puteți plimba desculț/ă pe cel mai lung covor din lume, sub unul dintre cele mai mari candelabre de cristal de pe planetă. Moscheea are un set unic de iluminare ghidat de evoluția lunii în timpul ciclului lunar.


Muzeul Louvre din Abu Dhabi

Conceput de arhitectul francez Jean Nouvel, entuziaștii de artă cu siguranță vor aprecia spațiile uriașe ale galeriilor care prezintă lucrări de la artefacte preistorice până la artă contemporană. Leonardo Da Vinci, Pablo Picasso și Ai Weiwei sunt doar câțiva dintre artiștii reprezentați aici.Palatul


Este Palatul oficial al guvernului, are un număr de 394 camere placate cu aur, iar vizitatorii pot savura capuccino cu aur de 24K, inghețată cu aur sau o facială de aur. Palatul are o arhitectură islamică frumoasă cu un decor elaborat, de asemenea, este gazda unui port de agrement și a unei plaje private.Clima:

Cel mai potrivit timp pentru a vizita Abu Dhabi se  află între lunile octombrie și mai, deoarece vremea este plăcută, fiind cald și însorit, cu temperaturi confortabile. Ar fi bine să evitați călătoria la Abu Dhabi pe timpul verii, deoarece temperaturile ajung până la 48 °C cu un nivel ridicat de umiditate. Ianuarie și februarie sunt cele mai reci luni, unde temperatura atinge sub 12 °C, chiar și câteva zile ploioase.Gastronomie:

Gastronomia Emiratelor Arabe Unite este un amestec de influențe libaneze, egiptene, marocane și indiene. Felurile de mâncare au la bază orezul, carnea de miel, oaie sau vită și peștele. Cele mai utilizate condimente sunt coriandrul, cuișoarele și șofranul. Un fel favorit este ''machbous'', din orez și carne asezonate cu ceapă, roșii și lămâie uscată. Deserturile preferate includ al-halwa, din zahăr, ouă, amidon, apă și ulei, și ''kul wiskut'', un amestec de alune și zahăr. Cafeaua și ceaiul sunt adesea amestecate cu condimente (cuișoare pentru cafea și șofran pentru ceai).

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.