Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Soti Studio

de la
452  352 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.05.2024 - 29.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Studio Soti este situat in inima statiunii Golden Beach, la 50 m de plaja, oferind turistiilor conditii bune de cazare. Localizare:
Studioul Soti este situat central în stațiunea Golden Beach, la aproximativ 50m de plaja. Aceasta este amenajata cu sezlonguri si umbrelute (contra-cost, de la 7euro/zi/set), iar intrarea este lina in mare.

Descriere:
Studio Soti pune la dispozitia turistiilor sai camere curate, frumos amenajate precum si diverse facilitati la preturi accesibile tuturor.Este un studio prietenos, fiind recomandat atat familiilor cu copii cat si cuplurilor.

Facilitati studio:
Studioul Soti dispune de o bucătărie exterioară echipată complet, terasă spatioasa si parcare (disponibila in limita locurilor disponibile). De asemenea, este dotat cu o zona pentru prepararea gratarului.

Facilitati camere:
Camerele au chicinetă utilată, frigider, televizor LCD, balcon, uscător de păr, prosoape, grup sanitar cu duș, aer condiționat contra cost (aproximativ 5 €/zi/cameră), internet wireless gratuit, obloane la balcoane. Se asigură curăţenie, schimbarea lenjeriei şi a prosoapelor o dată pe sejur.

Website:
https://www.studios-soti.com/villas/studios-soti/

Tip masa:
Selfcatering

Categorie:
3*

Recomandare:
De ce recomandam aceasta cazare? ✓ Aproape de plaja ✓ Posibilitatea de a prepara un gratar delicios ✓ Situat in centrul statiunii

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Terasa
Parcare
Gratar
Aer conditionat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.