Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oasis Studios

de la
425  303 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Ploiesti
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilități camere
Pentru cazarea turiștilor, Studio Oasis oferă camere confortabile, dotate cu TV, baie proprie, uscător de păr, aer condiţionat, minibar, frigider, chicinetă, internet, balcon sau terasă.

Facilități generale
Unitatea de cazare pune la dispoziţia turiştilor internet Wi-Fi gratuit, camere duble și triple (grad maxim de ocupare de trei persoane). Animalele de companie nu sunt acceptate. Nu există parcare.

Localizare
Oasis este locul perfect pentru o vacanță petrecută într-un loc liniștit, dar în același timp aproape de magazine și taverne. Studio Oasis este situat în staţiunea Limenaria din Thassos la aproximtiv 100 metri distanță fața de plajă. Limenaria este al doilea oraș - stațiune ca mărime de pe insulă, devenind astfel o destinație foarte buna pentru doritorii unei vacanțe animate. Acesta are un port mic și o mulțime de plaje deosebit de frumoase.

Cu WiFi gratuit în întreaga proprietate, Villa Oasis oferă cazare în Limenaria. Unele camere au vedere la mare, la munte sau la oraș. Aeroportul Internațional Megas Alexandros din Kavala este situat la 33 km de proprietate. Acesta este locul preferat de turiștii din Limenaria, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
camere cu balcon
TV
Minibar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.