Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Natassa Hotel


Descriere

Hotel Natassa este o unitate de cazare simpla pentru cei care doresc sa exploreze insula si au nevoie de un loc de odihna. Hotel Natassa de 3 stele este situat in statiunea Skala Potamias intr-o zona linistita cu plantatii de maslini, in zona de est a Insulei Thassos.
-LOCALIZARE:
Hotel Natasa se gaseste aproape de drumul principal ce leaga Skala Potamia de Potamia, la 800m distanta fata de plaja.
-DOTARI CAMERE:
Toate camerele au in dotare: A/C,baie cu dus/Wc,uscator de par,minibar, Tv,balcon.
-FACILITATI HOTEL:
Restaurant, loc de joaca pentru copii,piscina, parcare.

-PLAJA:
Plaja cu nisip se gaseste la 800m distanta fata de hotel.
-TIP MASA:
Mic Dejun/Demipensiune
-ALTE INFORMATII:
Website: http://www.hotel-natasa.gr/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.