Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fedra Hotel

de la
488 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.05.2024 - 22.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Fedra se află pe malul mării, la mai puţin de 30 de metri de plaja cu nisip din Golden Beach / Chrysi Ammoudia. Priveliștea panoramică a hotelului și mediul cald, clasează hotelul între cele mai cunoscute unitati de cazare din Thassos.Facilitati camere
Toate camerele hotelului nostru spațioase, bine proiectate, dotate cu : A/C, Baie , Balcon, Fier de calcat, Frigider, Internet wireless, Seif, TV, Uscator de par

Facilitati Hotel
Proprietatea este situată în mijlocul unei zone cu vegetaţie bogată şi oferă spaţii de cazare cu Wi-Fi gratuit şi vedere la Marea Egee sau la munţi.

Clasificare
2 *

Website
http://www.hotel-fedra.com/

Localizare
Hotelul Fedra este situat in statiunea Golden Beach, la 13 km de Limenas - capitala insulei Thassos si la 3 km de Panagia. Hotelul se află pe malul mării, la mai puţin de 30 de metri de plaja cu nisip. Oaspeţii pot savura un mic dejun bogat tip bufet, precum şi prânzul sau cina cu arome greceşti şi mediteraneene la Hotelul Enavlion (2-3 min distanta).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Internet wireless
Aer conditionat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.