Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Danae Hotel

de la
375  273 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.05.2024 - 29.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Este un hotel cochet cu 15 camere, decorat tradiţional în alb şi albastru, ce oferă camere foarte curate, confortabile şi mobilate cu gust. Micul dejun servit în frumoasa sală de mese a hotelului este diversificat şi săţios (foarte apreciat de turişti). Personalul este foarte atent la nevoile clienţilor.Website:
http://danae.hotels-thassos.com/en/

Tip de masă:
Mic dejun

Facilităţi camere:
Toate camerele au băi cu duş, uscător de păr, balcon, minibar, televizor LCD, plase de ţânţari, telefon, aer condiționat inclus, internet wireless gratuit. Hotelul pune la dispoziția clienților prosoape şi articole de toaletă. Camerele au vedere la stradă sau la gradină. Curățenia în camere se face zilnic. Prosoapele şi lenjeria se schimbă o dată la 3 zile.

Facilităţi hotel:
Hotel Danae pune la dispoziţia turştilor recepție, lobby, sală pentru micul dejun,cameră pentru depozitat bagajele, toaletă comună la parter, parcare privata gratuită (în limita disponibilităţi).

Localizare:
Hotelul Danae se află într-o zonă liniştită din Limenas, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și de plajă. La aproximativ 3-4 km se află vestita plajă Marble Beach (premiată cu Blue Flag).

Descriere:
Este un hotel cochet cu 15 camere, decorat tradiţional în alb şi albastru, ce oferă camere foarte curate, confortabile şi mobilate cu gust. Micul dejun servit în frumoasa sală de mese a hotelului este diversificat şi săţios (foarte apreciat de turişti). Personalul este foarte atent la nevoile clienţilor.

Recomandare:
De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Aer condiționat inclus ✓ Excelenţă în curăţenie ✓ Camere spaţioase

Categorie:
3*+

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Poolside bar
Outdoor swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Central heating
Conference hall
Safe
Beach
Town centre
Restaurant
Total number of rooms
Individual air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.