Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Bay Beach

de la
485 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Ploiesti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotel Blue Bay Beach Thassos a fost renovat în 2004, este situat în Kinira, Thassos, la doar 40 de metri distanță de malul marii. Blue Bay se află la 18 km de portul Thassos. Staţiunea litorală Skala Potamias este situată la aproximativ 7 km. Acesta este alegerea ideală pentru cei care preferă să scape de tensiunea vieții moderne și sa bucure de natura, împreună cu toate facilitățile disponibile. Minunata vedere la mare cu insula verde și vedere la munții din balcoanele dumneavoastră vă va răsplăti pentru alegerea dumneavoastră și va rămâne în inimile voastre.

Facilitati camere: Camerele de la Blue Bay sunt dotate cu televizor şi frigider. Toate camerele au baie privată cu duş. De asemenea, unele camere au balcon cu vedere la Marea Egee. Camerele duble cu vedere la munte sau laterala la mare au pat dublu si canapea extensibila (sau pat supraetajat). Studiourile au bucatarie echipata cu aragaz ( 2 plite + vase). Studiourile 4 pax au bucatarie echipata (aragaz cu 2 ochi, ustensile), un pat dublu, doua canapele extensibile. Apartamentele cu doua dormitoare au bucatarie echipata, 2 canapele extensibile, un dormitor separat cu un pat dublu si o canapea.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de bar, gradina, parcare, aer conditionat. In grădina hotelului, oaspeţii pot găsi facilităţi de grătar, precum şi un loc de joacă pentru copii şi un mic teren de baschet. Restaurantul său serveşte gustări şi băuturi într-o curte frumoasă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Acces cu animale de companie
camere de familie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.