Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apart - Hotel Costalina


Descriere

Bine ați venit la Kostalina Studios, un hotel de familie la prețuri accesibile, situat în apropiere de multe plaje idilice și situri arheologice istorice, care, în combinație, vă vor face vacanța pe insula Thassos atât relaxantă, cât și plăcută. Locația noastră oferă acces ușor și convenabil la centrul metropolitan al orașului Thassos (Limenas), unde vizitatorii pot găsi totul, de la cumpărături până la viața de noapte, muzee până la porturile pitorești și o sursă nesfârșită de frumusețe naturală și o bogată cultură.

Oferim cazare în regim self-catering într-o zonă liniștită unde vă puteți odihni și bucura de compania familiei și prietenilor dvs., aveți un grătar în grădina noastră deschisă, navigați pe internet pe laptopul dvs. utilizând conexiunea noastră gratuită WiFi și obțineți informații de la personalul nostru despre cele mai bune locuri de vizitat și de vizitat pe Thassos.

Suntem la doar un minut de mers cu mașina de la șoseaua de centură, care circulă pe întreaga insulă, oferind acces rapid și ușor la nenumărate plaje, sate și atracții care se vor dovedi a fi atât de minunate, dar prea multe pentru o singură vacanță.

Acesta este motivul pentru care suntem aici, pentru a oferi vizitatorilor un loc pentru a veni din nou și din nou, din moment ce nu este suficient niciodată!

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
telefon in camera
TV
Minibar
Uscator de par

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.