Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anna s Star (Potos)


Descriere

Anna s Star
Localizare:
Hotelul Anna`s Star Beach este situat in statiunea Potos, in sudul insulei Thassos, la 40 de metri de plaja, intr-o livada de maslini si la 100 de metri pana in centrul statiunii.Hotelul se afla la 45 de kilometri pana la Limenas, capitala insulei si port si la 25 de kilometri pana la Prinos, cel de-al doilea port al insulei.

Dotari camera:
Este dotat cu camere spatioase si confortabile. Studiourile sunt dotate cu grup sanitar propriu, chicineta utilata, TV si aer conditionat. Paturile din studiouri sunt single, 2 unite si unul separat. In apartamente, intr-una din incaperi exista 1 pat dublu iar in cealalta, 2 paturi single si o canapea. In fiecare apartament exista cate o singura baie.

Facilitati hotel:
Detine deasemenea si o piscina formidabila cu sezlong-uri si umbrele, unde va puteti bucura de soare, dar si un bar la piscina unde oferim cocktail-uri revigorante, bauturi si racoritoare,wifi in zona receptiei ,loc de parcare . Contra Cost :Jacuzzi si sezlongurile & umrbelele la plaja .

Plaja:
40 m de plaja

http://www.hotel-annastar.gr/ro/location/beaches-of-thassos.html

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
TV
Piscina exterioara
bar la piscina

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.