Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEA HOTEL & SUITES


Descriere

Descrierea unitatii de cazare

Alea Hotel & Suites**** din Prinos este un complex hotelier ce a inceput sa opereze din anul 2010. Este construit in stil modern pe o suprafata de 42.000 mp cu gama larga de dotari si facilitate. Este ideal pentru familii, datorita facilitatilor si a pozitiei ideale, imediat langa mare.
Conditii de cazare

Hotelul ofera cazare in 104 camere superior si suite, amplasate in mici cladiri de 1 sau 2 etaje.

CAMERA DUBLA SUPERIOR - are o suprafata de aproximativ 24 de metri patrati. Poate caza 2 -3 persoane in paturi twin, iar pentru a 3-a persoana se aduga un pat suplimentar tip pliant. Dispune de baie cu cada sau dus, LCD- TV satelit, DVD, uscator de par, telefon intenational, aer conditionat, depozit de valori, minibar si balcon sau terasa.

SUITA JUNIOR - are o suprafata de aproximativ 28 de metri si poate caza 2-4 persoane. Are aceleasi dotari ca si dubla superior dar este mai spatioasa si are o sofa in zona de living si un pat tip pliant pentru a 4-a persoana. Apartamentul dispune de balcon sau terasa.

SUITA DE LUX - are o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati si poate caza 2-5 persoane. Are aceleasi dotari ca la suita junior dar este mai spatioasa si are 2 bai (cada si/sau dus). Apartamentul are dormitor cu living separat in care se afla 2 canapele si pat tip pliant pentru a 5-a persoana. Apartamentul are terasa cu sezlonguri.

SUITA DE LUX CU PISCINA PRIVATA - are o suprafat de aproximativ 40 de metri patrati si poate caza 2-5 persoane. Are aceleasi dotari ca si suita de lux, dar are 2 bai cu jacuzzi & dus si piscinea privata. In dotare se afla si aparat pentru cafea si ceai, halate si papuci de baie. Apartamentul dispune de terasa cu sezlonguri.

Servicii si Facilitati Hotel

FACILITATI HOTEL:

RESTAURANT SI BAR: restaurant principal cu terasa pentru servirea micului dejun si a cinei; restaurant la plaja pentru gustari si pranz; bar principal, bar la piscina si bar la plaja.

ACTIVITATI SI SPORT:

-3 piscine exterioare (dintre care una cu zona de jacuzzi) cu umbrele si sezlonguri care se regasesc si pe plaja.

-piscina interioara cu apa incalzita (pentru lunile mai si octombrie) cu bazin separat pentru jacuzzi;

-centru de fitness cu aparatura;

-Spa: sauna, dus, hamam, tratamente de relaxare si anti-stress, masaj, masaj cu pietre fierbinti, salon de infrumusetare, manichiura, pedichiura, cosmetica, talasoterapie, tratamente faciale etc;

-masa de ping-pong; volei pe plaja; zona pentru jocuri;

-aerobic si aqua-aerobic;

-divertisment;

-echipa de animatie pentru activitati gen aerobic, aqua-aerobic;

-volei pe plaja, polo, tenis de masa, darts etc.

SERVICII: receptie deschisa 24 de ore; schimb valutar; ascensoare; servicii medicale; baby sitter-la cerere; sala de conferinte; sala de jocuri; Tv la receptie; internet wi-fi (contra cost); zona de internet (contra cost); baby cot- gratuit si parcare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
telefon in camera
TV
Minibar
Uscator de par
Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
seif in camera
bar la piscina
Piscina interioara
Bar
Piscina pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.