Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mena Palace


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Având o locaţie excelentă în inima staţiunii Sunny Beach, la doar 100 de metri de plajă, Hotelul Mena Palace oferă facilităţi de înot excelente, internet Wi-Fi gratuit, programe gratuite de divertisment pentru copii și un loc de joacă.

Vă puteți bucura de un somn odihnitor în camera dumneavoastră spaţioasă, mobilată elegant. Pentru a vă asigura un sejur confortabil, o atenţie deosebită este acordată curăţeniei.

Puteţi savura mâncăruri delicioase în restaurant, unde se cântă frecvent muzică live. Băuturi nealcoolice sunt disponibile gratuit între orele 10:00-23:00. Vă puteți bucura, de asemenea, de dansuri profesioniste și spectacole de 4 ori pe săptămână.

Relaxaţi-vă la piscina interioară cu tobogan şi la cea în aer liber, unde există şezlonguri gratuite. Personalul amabil şi dedicat de la hotel vă stă cu plăcere la dispoziţie în timpul sejurului dumneavoastră la Mena Palace. Vă puteți bucura, de asemenea, de centrul de fitness în aer liber și de terenul de minigolf, disponibil gratuit.

Hotelul are o grădină frumoasă de vară, cu un teren de minigolf, precum și o gamă largă de facilități de wellness, inclusiv o saună și un salon de masaj.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

wi-fi
piscina exterioara
camere de familie
piscina interioara
bar

Locatie