Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Sibiel


Descriere

Aflata intr-o vale pitoreasca si inconjurata de munti, pensiunea Sibiel este la doar 2 minute de mers cu masina de faimosul Muzeu de Icoane pe Sticla din Sibiel. Proprietatea ofera o sauna si preparate din bucataria traditionala romaneasca.


Camerele sunt decorate unic si sunt amenajate cu mobilier pictat de mana. Aceste elemente sunt completate de un balcon, TV si o baie moderna. Unele au un dormitor si o camera de zi separata. Accesul la internet Wi-Fi si parcarea publica sunt disponibile gratuit.


Pensiunea Sibiel se bucura de imprejurimi linistite, aproape de o padure. Centrul orasului si aeroportul din Sibiu se afla la 30 de minute de mers cu masina. La cerere, se pot aranja transferuri de la/la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.