Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Christina, Olympic Beach

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel-apart. Villa CHRISTINA pe care vi-l oferim si recomandam se afla in inima statiunii si la aprox. 180-200 m de plaja.

Este o constructie noua, moderna, cu finisaje si materiale de ultima ora, alcatuita din garsoniere-studiouri cu dotari de 3 stele, foarte curate si confortabile.

Toate camerele tip garsoniera-studio duble (pentru 2 persoane) sau triple (pentru 3 persoane) au in dotare: baie proprie, balcon, televizor LCD, instalatie individuala de aer conditionat (contra cost), frigider, bucatarie-chicineta echipata cu plita, vesela completa si tacamuri;

-Hotelul opereaza in sistem de autogospodarire in timpul sejurului - fara intretinere si consumabilele precum sapun, prosoape si hartie igienica.

In ceea ce priveste masa pe durata vacantei, puteti sta linstiti, aveti mai multe variante: in vecinatate gasiti supermaketuri (de unde va puteti aproviziona la preturi foarte bune pentru a pregati masa la bucataria proprie din camera Dvs) dar si nenumarate restaurante, taverne (cu menu-ri in limba romana !).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
camere cu balcon
TV

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.