Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Panorama Inn

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
592 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Brasov
Verifica disponibilitate

Descriere

Superb 9.4 Booking.com Situat la 100 m de plaja din Paralia, hotelul recent construit ofera servicii de calitate si este recomandat celor care doresc o vacanta activa si relaxanta in acelasi timp. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet, servit pe terasa barului.

Sport si divertisment
Hotelul ofera acces la un teren de tenis si de baschet. Pe plaja exista sporturi nautice (contra cost), iar in centrul statiunii exista o multime de baruri, restaurante, taverne si magazine.

Localizare
Hotelul se afla in Paralia, la 100 m de plaja si cca 500 m de centrul statiunii, intr-o zona relativ linistita. Foarte aproape de hotel este un supermarket. Pe plaja cu nisip sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Orasul Katerini este la 7 km, iar Salonic la 70 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
camere cu balcon
telefon in camera
TV
Minibar
Uscator de par
camere de familie
seif in camera
Bar
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.