Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KRONOS HOTEL


Descriere

Hotelul Kronos se gaseste pitoresc intr-un loc umbros aproape de Marea Egee dar totodata aproape de Muntele Olymp. Hotelul dispune de 60 de camere cu vedere la mare, munte sau piscina.

-LOCALIZARE:
Hotelul se gaseste in statiunea Platamonas la o distanta de 60m de plaja.

-DOTARI CAMERE:
Toate camerele au in dotare: Baie cu dus, A/C, TV, balcon.

-FACILITATI HOTEL:
Receptie, piscina cu bar, hidromasaj, pizzerie si taverna greceasca, salagimnastica, sauna, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii. internet corner.

-PLAJA:
Plaja publica cu nisip la 20 metri.

-TIP MASA:
Demipensiune

-ALTE INFORMATII:

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
Acces cu animale de companie
receptie 24/7
Sala de fitness
Lift
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Saună
seif in camera
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.