Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Platon

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
733 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat intre statiunile Paralia Katerini si Olympic Beach, hotelul Grand Platon este alegerea ideala pentru familiile cu copii, datorita asezarii intr-o zona linistita si a facilitatilor diversificate. Localizare
Hotelul Grand Platon este situat la 250 m de plaja. Cel mai apropiat aeroport, cel din Salonic, se afla la 70 km.

Facilitati camere
Hotelul Grand Platon este compus din 3 cladiri pozitionate in jurul piscinei centrale si ofera 77 camere standard si superioare, 4 camere family, 2 apartamente executive si 3 junior suite. Camerele sunt prevazute cu balcon si acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele dispun de aer conditionat, TV satelit, frigider, baie cu dus, balcon cu vedere spre piscina sau gradina hotelului.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor taverna Zorbas cu mancaruri grecesti, restaurant, piscina cu sezlonguri si umbrele, bar, un loc de joaca pentru copii, o sala de evenimente, parcare, mini market.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Lift
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.