Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pilio Holiday Club


Descriere

Stil arhitectural tradițional, vederi panoramice oferind peisaje deosebite care te vor face sa visezi

Localizare:

Se află la 1,5 km de plaja Mylopotamos, oferind vedere la munţi şi la Marea Egee. Plaja pitoreasca Ntamouchari se afla la 8 km.

Categorie:

4*

Website:

https://www.pilioholidayclub.gr/en

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie o piscina si un restaurant traditional,  Restaurantul serveste bauturi spirtoase locale și preparate regionale, la pranz si cina, micul dejun este oferit in sala de mese cu vedere la padure. Oaspetii pot comanda bauturi de la bar, pe care le pot savura langa piscina. Lounge-ul are TV prin satelit si un semineu. Oaspetii mai tineri se pot distra pe terenul de joaca din gradina. Internet WiFi este gratuit in zona de receptie și la piscina. Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate.

Facilităţi camere:

Toate camerele au aer conditionat si balcon, avand un decor care reflecta traditia locala. Dotarile standard includ TV și minibar. Unele tipuri de camera ofera pat cu baldachin si vedere la plaja Mylopotamos.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.