Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Leda Village Resort


Descriere

Locatie

District Pilio, sat pitoresc. Horto, la 46 km de orașul Volos, la 207 km de orașul Salonic si la 220 km de aeroportul "Macedonia".
Satul tradițional Horto este situat în partea de vest a orașului Pilio. Este ușor accesibil pe șoseaua care se deplasează de-a lungul mării. Satul este construit între plantațiile de măslini care se extind până la plajă. Aici este una dintre cele mai frumoase plaje din Pilio.
Calm și pace. O natură pitorească îmbrățișează satul de la un capăt la altul. Una dintre atracțiile satului este Muzeul Angelini, care prezintă cărți antice, obiecte de uz casnic antic tradiționale și obiecte valoroase. De asemenea, puteți vizita satul din apropiere Milina, nu departe de ruinele orașului vechi Olyzon și bisericile care merită vizitate. Pe insula Alatas puteți vizita mănăstirea bizantină a celor Patru Sf. Mucenici.
Puteți face o plimbare cu mașina în jurul orașului Pilio și vizita orașele tradiționale Portaria, Makrinitsa, Vizitsa, Tsagarada. Se mai poate vizita mănăstirea istorică din Pau, plimbari pe căile Pilio îngropate în verdeață, se poate inchiria o barcă și vizita insulele Alatas, Prasuda și altele. În Argalasti puteți merge la călărie.


Recomandari

Complex de vile de coastă într-un stil arhitectural local. Stil amfiteatru, toate camerele cu vedere la mare. Între ele trasee pavate, copaci seculari, curți-grădini, caprifoi, trandafiri și pajiști verzi. Hotelul are o gamă largă de camere, un restaurant, un bar, o piscină, sport, servicii de calitate.


Descriere camere

Total 85 camere: Singles, Doubles (~20 mp), Studios (~ 29 mp), Apartments (~35 - 40 mp).


Facilitati camere: aer condiționat, chicinetă cu frigider, ceainic electric, aragaz electric cu două plite; scaune, masă, TV satelit, telefon, internet Wi-Fi gratuit, seif cu închidere digitală, baie, uscător de păr, balcon/terasă.

Single & Double Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.

Apartament Dormitor separat și living cu două sau trei paturi canapea, balcon sau patio.
Studio Pat dublu și până la trei canapele, balcon sau terasă.

Curățenie zilnică a în camere, schimbarea lenjeriei - de 2-3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Piscina
Internet
Masaj
Jacuzzi
Sauna
Baby - sitting
Bar
Restaurant
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Televizor
Uscator de par
Ceainic
Bucatarie
Telefon
1 dormitor
2 dormitoare
Card de credit
Animalele de companie permise
Frigider
Sezlonguri
Umbrele
Sala de antrenament
Plaja cu nisip
Canale TV prin satelit
Nu exista facilitati persoane cu dizabilitati
<100 m
1 linie de la mare
Loc de joaca pentru copii
Tenis de masa
Piscina pentru copii
Sporturi nautice
Club pentru copii
Animatie
Sah

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.