Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

12 Months Luxury Resort


Descriere

Locatie
500 m de centrul regional Tsagarada, 7 km de zona Agios Ioannis, 45 km de orasul Volos si 250 km de Salonic. Mazagine, taverne, baruri -  la 500 m distanta de hotel. 
Recomandari
Hotel mic si confortabil, situat pe deal. Construit in stil arhitectural traditional, hotelul se afla intr-o zona confortabila si ofera un peisaj natural deosebit. Dispune de o varietate de camere confortabile, un restaurant, un bar, o crama, bazin de inot, sali de conferinte, sport, spa. Magazine, taverne si baruri in apropiere.


Descriere camere
Un total de 18 camere: Comfort Suties (~30 m), Junior Suites (~30 m), Premium Suites (~40 m), Deluxe Suites (~55 m), Senior Suites (~63 m), Executive Suites (~70 m), Family Suites (~65 m), Superior Family Suites (~70 m)Facilitati incluse: aer conditionat, incalzire, dus cu hidromasaj (in toate camerele cu exceptia Comfort Suite), semineu, uscator de par, seif (gratuit), chicineta (aragaz electric cu 2 plite, ceainic, vase) - cu exceptia Comfort Suites, mini bar (costuri extra), Wi-Fi gratuit, TV LCD, telefon, balcon/terasa.Comfort Suite: Camera cu pat dublu, fara chicineta. Capacitate cazare: 2 adulti.Junior Suite: Camera cu pat dublu si chicineta. Capacitate cazare: 2 adulti.Premium Suite: Camera cu pat dublu, chicineta si semineu. Capacitate cazare: 2 adulti.Deluxe Suite: Camera de zi echipata cu bucatarie, semineu si canapea  si un dormitor cu pat dublu. Capacitate cazare: 2 adulti.Senior Suite: Living room si 2 dormitoare. In camera de zi se afla bucataria, semineu si canapea. Intr-unul dintre dormitoare se afla un pat dublu iar in cel de-al doilea, un pat  pentru o persoana. Capacitate cazare: 3 adulti sau 2 adulti si un copil.Executive Suite: Camera de zi, dormitor si 2 bai. Este echipat cu 2 TV LCD. In camera de zi gasim 2 canapele, chicineta si un semineu. In dormitor se afla un pat dublu. Capacitate cazare: 3 adulti sau 2 adulti si un copil.Family Suite:  Camera de zi cu chicineta , semineu si canapea si 2 dormitoare, ambele echipate cu paturi duble. Capacitate de cazare: 4 adulti.Superior Family Suite:  O camera de zi echipata cu chicineta, 2 canapele si semineu; 2 bai si 2 dormitoare, unul cu pat dublu iar al doilea cu pat de o persoana. Tip pat suplimentar - canapea extensibila. Servicii de menaj zilnice. Schimbarea prosoapelor si lenjeriei de pat - 3 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Piscina
Internet
Sala de conferinte
Masaj
Jacuzzi
Sauna
Hamam
Spa
Curatatorie uscata
Transferuri
Nisip si pietris
Baby - sitting
Bar
Restaurant
Tenis
Tragere cu arcul
Biliard
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Televizor
Mini-bar
Uscator de par
Ceainic
Bucatarie
Incalzire
Telefon
1 dormitor
2 dormitoare
Card de credit
Facilitati persoane cu dizabilitati
Animalele de companie permise

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.