Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HELIOS SPA

   Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta

de la
499  364 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 06.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Helios Spa -All Inclusive de 4 stele este situat la doar 500 m de plaja publica, in padurea antica din Parcul National Nisipurile de Aur, cu vedere la coasta Marii Negre, in aceeasi zona cu Hotelul Apollo Nisipurile de Aur si Aphrodite Beauty Spa & Clinica medicala.
Facilitati
7 etaje, 2 lifturi, 204 camere, restaurant principal Poseidon, bar in hol, bar la piscina, piscine interioare si exterioare, bar de sucuri Artemis, club de noapte Apollo, bar la piscina, Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic, lifturi, serviciu de spalatorie, centru de fitness , Masa de paddle tenis, Wi-Fi gratuit in zonele publice, mai multe sali de sedinte, terasa la soare, inchirieri auto (contra cost).
Cazare:
Ora de check-in: 15:00Ora de check-out: 12:00
Camere duble vedere la mare - 46, vedere parc - 102 (min.2+0, max. 2+1/1+2), aprox. 33 mp. Pat dublu sau paturi twin. Este disponibil un pat suplimentar.
Family room vedere la mare - 36, vedere la parc - 7 (min. 2+0, max. 2+2/3+1/4+0), aprox. 43 mp. Sunt disponibile doua paturi de o persoana sau un pat dublu si un pat suplimentar. Fier de calcat si masa de calcat, halate de baie, articole de toaleta, set de ceai/cafea.
13 Apartamente Vedere la piscina, Vedere la mare (1 dormitor si 1 living, min.2+0, max. 2 +2 / 3 +1/ 4+0), aprox. 58 mp. Un pat dublu sau 2 paturi de o persoana, este disponibil un pat suplimentar. Zona de bucatarie, masa, ceainic electric. Fier de calcat si masa de calcat, halate de baie, articole de toaleta, set de ceai/cafea.
Toate unitatile sunt dotate cu perne hipoalergenice, canapea, baie cu cabina de dus sau cada, produse de baie, aer conditionat, balcon mobilat, draperii opace, minibar, TV prin satelit, uscator de par.
Camere disponibile pentru persoane cu dizabilitati la cerere.
Copii
patut pentru copii (gratuit), club pentru copii, sectiune pentru copii la piscina si 2 tobogane, scaune inalte in restaurant (gratuit), mancare pentru sugari (la cerere), loc de joaca in aer liber, meniu pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit: Piscine si sala de sport, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, animatie de 6 zile - activitati sportive si de animatie zilnice, spectacole de seara; Serviciu de mini-tren catre plaja publica, minifotbal, tenis de masa, darts, Wi - fi in zonele publice, un teren multifunctional pentru jocuri-tenis, fotbal, volei, etc., fitness, sauna, baie de aburi etc.
Contra cost: Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic, serviciu de transfer aeroport, inchiriere de masini, teren de tenis, spalatorie.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare:In functie de disponibilitate. Parcarea este impartita in doua zone de parcare cu pret diferit la alegerea oaspetilor:
- Parcarea 1 (in fata hotelului) 15 BGN pe zi
- Parcarea 2 (in spatele hotelului) 10 BGN pe zi

All Inclusive 2023

Serviciile All Inclusive sunt disponibile intre orele 09.00 si 23.00.

Servicii incluse:
Mic dejun tip bufet, pranz si cina la restaurantul principal Poseidon
Mic dejun: 07:30-10:30 / Pranz: 12:30 - 14:30 Cina: 18:30-21:00
Serviciu de gustare: 15:30-16:30
Serviciile de inghetata vor fi disponibile in restaurantul principal Poseidon pentru pranz si cina in timpul orelor de functionare
Bauturi alcoolice nealcoolice si locale
Participare gratuita la programele de divertisment de seara
Sucuri sau/si bar la piscina: 10:00-23:00

Servicii incluse la principalele restaurante si baruri:
Cafea, ceai si lapte
Bauturi racoritoare si minerale, varietate de sucuri
Bere locala la halba
Vinuri locale rosii, albe si roze ale casei
bauturi spirtoase locale (vodca, gin, rom, whisky, brandy, mastika, bauturi alcoolice
Minibar: este inclusa 1 sticla de apa de 1,5L per camera pe zi; pentru cerinte suplimentare veti fi taxat suplimentar

Servicii excluse:
Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic
Servicii medicale si clinice
Magazine si retail
Parcare
Excursii si excursii cu iaht/ambarcatiune
Transferuri aeroport si oras si taxiuri
Bauturi spirtoase Deluxe si Ultra Deluxe, vinuri, sampanie si lichioruri
Babysitting in camera
Cina privata si organizatii de petreceri
Sucuri de fructe si legume proaspat stoarse

*Pentru toate serviciile suplimentare si mai multe informatii, va rugam sa contactati departamentul nostru de Relatii cu Concierge si Oaspeti;
* Utilizarea facilitatilor si upgrade-urilor Apollo Spa Hotel, va rugam sa contactati receptia noastra.

Alte facilitati incluse:
Animatie zilnica si miniclub, activitati zilnice, unele spectacole de seara, White Party si activitati de muzica live, activitati zilnice si de seara (15 iunie-10 septembrie)
Teren multifunctional pentru: mini fotbal, tenis, yoga, Pilates, Zumba, Step aerobic, aquagym, paturi bali (va rugam sa contactati miniclubul si echipa noastra de divertisment pentru a participa la aceste activitati)
O piscina in aer liber, sezlonguri disponibile gratuit
activitati de miniclub si loc de joaca in aer liber pentru copii (15 iunie-10 septembrie)
Plimbare gratuita cu Mini-Trenul pana la plaja publica conform programului; 10:00-17.00
Wi-Fi gratuit in hotel
Servicii de menaj: la fiecare 3 zile (include schimbarea lenjeriei, prosoapelor, reumplerea produselor de baie, curatenia camerei)

* Toate serviciile de mic dejun, pranz, gustare de dupa-amiaza si cina vor fi servite la bufet deschis in restaurantul principal Poseidon;
* Codul vestimentar al restaurantului este Smart Casual. Nu sunt permise costume de baie sau topless;
* Nu este permisa luarea de mancare din restaurant;
* Pentru orice informatii sau solicitari suplimentare, va rugam sa contactati Managerul Restaurantului.
* Din cauza restrictiilor si reglementarilor Covid 19 si pentru siguranta dumneavoastra, punctele publice de desfacere ar putea fi inchise cateva ore in timpul zilei pentru curatare si dezinfectie, dar vor fi anuntate intern. Va rugam sa obtineti toate informatiile referitoare la operatiuni in timpul check-in-ului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Sala de fitness
Lift
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Loc de joaca pentru copii
club pentru copii
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Saună
seif in camera
Schimb valutar
Piscina interioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.