Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

King Maron Hotel


Descriere

Situat în Maronia, King Maron Hotel & Spa are o zonă de plajă privată, o piscină sezonieră în aer liber şi un teren de tenis. Acest hotel de 4 stele oferă un centru de fitness şi acces gratuit la internet WiFi. Zona de wellness din cadrul proprietăţii include o cadă cu hidromasaj şi o saună.

Unităţile sunt prevăzute cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, ceainic, dulap, duş şi articole de toaletă gratuite. Camerele au baie privată, iar unele includ o zonă de relaxare.

King Maron Hotel & Spa asigură zilnic un mic dejun american şi tip bufet. Proprietatea are un restaurant care serveşte preparate din bucătăria grecească.

Oaspeţii au la dispoziţie o baie turcească. Oaspeţii acestui hotel de 4 stele pot juca tenis de masă şi pot închiria biciclete.

King Maron Hotel & Spa oferă şi un centru de afaceri, iar oaspeţii pot verifica ziarele sau pot folosi faxul şi fotocopiatorul hotelului. Personalul de la recepţia cu program nonstop vorbeşte bulgară şi greacă, fiind mereu la dispoziţia oaspeţilor.

Peştera din Maronia se află la 3,9 km de King Maron Hotel & Spa. Aeroportul Internaţional Democritus Alexandroupoli este situat la 60 km de proprietate.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Marónia! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
zona de plaja privata
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.