Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FilosXenia Roxani Country House Hotel


Descriere

Hotelul FilosXenia Roxani Country House este potrivit pentru turistii amatori de aventura care, gasesc aici locul ideal pentru drumetii, pescuit, inchirieri biciclete, excursii turistice în zona și multe alte activitati de petrecere a timpului liber. Seara va recomandam sa savurati un cocktail racoros pe terasa hotelului, în timp ce admirati apusul de soare peste Insula Samothraki și Insula Thassos care strajuiesc orizontul.Website: http://roxanihotel.gr Tip masa: Mic dejun Categorie: 3* Localizare: Hotelul Filosxenia Roxani Country House este situat în satul Maronia, în zona Komotini, la 400m de asezarea antica Maronia și la 200m de plaja. Descriere: Hotelul FilosXenia Roxani Country House este potrivit pentru turistii amatori de aventura care, gasesc aici locul ideal pentru drumetii, pescuit, inchirieri biciclete, excursii turistice în zona și multe alte activitati de petrecere a timpului liber. Seara va recomandam sa savurati un cocktail racoros pe terasa hotelului, în timp ce admirati apusul de soare peste Insula Samothraki și Insula Thassos care strajuiesc orizontul.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.