Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Village Mare

de la
1095  997 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Ploiesti
Verifica disponibilitate

Descriere

Camerele sunt concepute pentru a aduce natura in interior; toate camerele ofera privelisti impresionante spre mare, spre port sau spre terenul de golf si dotari de lux: TV, telefon, seif, aer conditionat, radio, seif, uscator de par, mini-bar, balcon sau terasa.Facilitati Camere:
Toate camerele duble au in dotare: aer conditionat, balcon, feon, sistem de incalzire centralizat, frigider, TV satelit, grup sanitar propriu, seif (contra cost) si telefon.

Facilitati Hotel:
Hotelul dispune de:piscina exterioara, piscina pentru copii, restaurant principal, restaurant a la carte, bar, pool bar, rent a car , internet wireless (fratuit), minimarket, loc de joaca/teren de joaca pentru copii, mini club, receptie deschisa 24 de ore, doctor (la cerere), baby sitting (la cerere) , live entertainment, TV room, greek night, biliard, tenis de masa, volei pe plaja , posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, parcare.

Categorie:
4*

Localizare:
Hotelul Village Mare**** este situat la aproximativ 200 de metri de plaja, in statiunea Metamorfosis, pe bratul Sithonia.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

American or Russian billiards
Drinks included
EC-Card
JCB
All Inclusive
Ideal hotel for families
Café
Medical service
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Year of the last refurbishment
Annex building
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Mobile phone network signal available
Safe
King size bed
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Bungalow complex
Garden
Bicycle/mountain bike
Satellite/cable TV
Nearest large city
Town centre
Sea
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Lounge
Internet access
Rent a bike
Games area
Balcony
Fridge
Terrace
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.