Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Bella Maria


Descriere

Locatie

Peninsula Sithonia, in Metamorfosi, la 7 km de Nikiti, la 25 km de Neos Marmaras, la 75 km de aeroportul "Makedonia" din Salonic.


Recomandari

Apartamente confortabile, cu bucătărie echipată. Teritoriu vast, piscină, internet, grătar, atmosferă caldă. La câțiva pași de hotel se află numeroase magazine, atracții pentru copii, baruri, restaurante.


Descriere camere

Total 10 apartamente: 5 Apartments 1-Broom (~ 35 mp), 5 Apartments 2-Brooms (~ 45 mp).


Facilitati camere: aer condiționat (în fiecare cameră), încălzire, bucătărie echipată (plită încorporată, hotă, cuptor cu microunde, vase), frigider, duș, uscător de păr, fier cu fier de călcat, uscător, TV LCD de 32 inci (TV prin satelit, canale rusești) , Internet Wi-Fi (gratuit), balcon / terasă. Pat dublu sau 2 paturi simple.


Apartment 1-Bedroom (~ 35 mp) Dormitor cu pat dublu, living cu bucătărie, canapea, duș.
Apartment 2-Bedrooms (~ 45 mp) 2 etaje. La parter: living, canapea, bucătărie, dormitor dublu, duș, la etajul superior - un dormitor cu 2 paturi individuale.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Nisip si pietris
Balcon/terasa
Aer conditionat
Uscator de par
Ceainic
Bucatarie
Incalzire
1 dormitor
2 dormitoare
Frigider
Sezlonguri
Umbrele
Animalele de companie nu sunt permise
Sala de antrenament
Canale TV prin satelit
Nu exista facilitati persoane cu dizabilitati
Barbeque
100-300 m
Loc de joaca pentru copii
Canal rusesc
Pat pentru copil
Personal multibilingv
Televizor
Wi-Fi internet in spatiile publice
Wi-Fi internet
Cleaning, change of towels, change of linen
Dus
Receptie
Piscina cu apa dulce
Mini-market
Bar la piscina
Piscina pt. copii cu apa dulce
Iron and ironing board

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.