Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STUDIO KONSTANTINOS


Descriere

Asezat intr-o localitate incarcata de istorie, studioul este construit in apropierea marii, dar intr-o locatie linistita,cu o gradina mare si frumoasa si constituie alegerea optima pentru petrecerea concediilor. Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu chicinetă complet utilată, minifrigider, TV LCD, grup sanitar cu duș, aer condiționat GRATUIT şi Internet Wi-Fi GRATUIT. Camerele au balcon mobiliat cu masă și scaune, având vedere la mare sau la stradă. Pune la dispoziția clienților prosoape(se schimbă la jumătatea sejurului), articole de toaletă(săpun, hârtie igienică). Curățenia se face doar la check in (pe perioada sejurului nu se asigură curățenia).

Localizare
Studio Konstantinos este localizat în stațiunea Pefki pe strada principală la aproximativ 200 metri de plajă și la 300 de metri de centrul stațiunii. În vecinătatea studioului se găsesc numeroase taverne şi cafenele.

Descriere
Unitatea de cazare dispune de 14 camere spațioase, masa fiind in regim de self catering.

Recomandare
De ce iti recomandăm această cazare? ✓ AC Gratuit ✓ Terasă mare cu grădină și grătar ✓ Raport calitate-preț foarte bun

Tip Masa
Self-catering/ Mic dejun/ Demipensiune

Categorie
3*

Facilitati
Studio Konstantinos dispune de terasă mare cu mese si scaune acoperită, grătar, restaurant(nu este deschis tot sezonul) și parcare publică.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
TV
Restaurant

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.