Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kairi Studio

   Evia Island, Grecia


Descriere

Orei este un sătuc tradițional grecesc ce se întinde de-a lungul țărmului mării liniștite. Încântă privirea portul pitoresc, casele tradiționale cu obloane albastre la ferestre și fațade de un alb imaculat, taverne și cafenele viu colorate, florile, palmierii și vegetația specifică zonei.
Localizare
Vila Kairi se află în partea de nord a insulei Evia, lângă țărmul mării, la 50 de metri de satul Orei, 250 de metri de portul Orei și 1,5 km de satul Neos Pirgos. Cel mai apropiat aeroport se află la 130 km distanță.
Facilitățile vilei
Vila oferă servicii de self-catering; Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).
Facilitățile camerelor
Vila Kairi dispune de camere standard. Camerele permit cazarea de pana la maxim 3 persoane. Acestea sunt dotate cu grup sanitar propriu cu duș, minifrigider (gratuit), chicinetă, TV, instalație de aer condiționat (gratuit), internet wi-fi (gratuit in zonele publice). Prosoapele nu sunt incluse.
Plaja
Plaja din Orei este foarte liniștită, micuță ca lungime, lată, cu nisip și pietricele iar intrarea în mare destul de lină, fiind situată într-un golf, imediat lângă port.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
TV

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.